Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bruiloft Lollobrigida van de baan

Shownieuws

Het huwelijk tussen de Italiaanse actrice Gina Lollobrigida (79) en haar Spaanse vriend Javier Rigau y Rafols (45) is voorlopig van de baan.

Bruiloft Lollobrigida van de baan

(Novum/AP) - Het huwelijk tussen de Italiaanse actrice Gina Lollobrigida (79) en haar Spaanse vriend Javier Rigau y Rafols (45) is voorlopig van de baan. Dit hebben verschillende bronnen in Italië en Spanje woensdag meegedeeld.

De reden voor het afzeggen van de bruiloft is de constante stroom van 'leugens en laster' in de media, waaraan Rigau sinds de aankondiging van het huwelijk is blootgesteld. "Hij kan het niet meer aan", verklaarde de actrice die ooit de titel 'mooiste vrouw van de wereld' toegedicht kreeg.

Het aangekondigde huwelijk van de twee kreeg veel aandacht in de Spaanse en Italiaanse roddelpers en in enkele tv-shows. Rigau maakte korte metten met de ongewenste interesse van de pers in zijn privéleven en heeft aangekondigd juridische stappen te ondernemen, aldus het Spaanse magazine Hola.

Ondanks het afzeggen van de bruiloft, zegt de man die al 22 jaar een relatie heeft met de Italiaanse diva 'altijd van haar te zullen houden en haar te zullen respecteren'.

Het zou Lollobrigida's tweede huwelijk worden. In 1971 scheidde ze van haar eerste man, de in het toenmalige Joegoslavië geboren arts Milko Skofic. Vorige maand kondigden zij en haar 34 jaar jongere Spaanse vriend aan eind november in New York in het huwelijk te zullen treden. De locatie en datum werden kort daarna verzet naar Rome in het nieuwe jaar.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen