Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel B woest op Eddie Murphy

Shownieuws

Ex-Spice Girl Mel B is woest op Eddie Murphy omdat hij een dna-test eist om te bewijzen dat zij zwanger is van zijn kind.

Mel B woest op Eddie Murphy

De zwangere Melanie Brown kan nauwelijks geloven dat Eddie Murphy een DNA-test eist om te bewijzen dat zij zwanger is van zijn kind. Dat meldt de Britse krant The Sun donderdag. De ex-Spice Girl wist niet eens dat haar relatie met de Amerikaanse komiek voorbij was, tot ze eerder deze week in de bladen las dat hij een nieuwe vriendin heeft.

De 31-jarige Brown is woedend dat Murphy aan zijn vaderschap twijfelt. Ze benadrukt dat ze hem altijd trouw is geweest, hoe kortstondig en bizar hun romance ook was. "Er bestaat geen twijfel dan Eddie de vader is", zou ze tegen een vriendin hebben gezegd. "Ik ben met niemand anders geweest."

Murphy verscheen maandag op de première van zijn film 'Dreamgirls' met een andere vrouw aan zijn zijde. Filmproducent Tracey Edmonds is de ex-vrouw van zanger Babyface. De acteur bevestigde dat zij zijn nieuwe vriendin is. Volgens The Sun heeft Mel B het bij Murphy verbruid omdat ze zich onbeschoft en irritant heeft gedragen tegenover zijn moeder, die bij hem in huis woont. De rest van de familie van Murphy vindt het verdacht dat Brown zo snel zwanger is geraakt en denkt dat ze op geld uit is.

Brown was eerder getrouwd met de Nederlandse danser Jimmy Gulzar, met wie ze een dochtertje heeft. De 45-jarige Murphy heeft vijf kinderen met zijn vrouw Nicole, die vorig jaar de scheiding aanvroeg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen