Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Hanny Veerkamp is kwaad op SBS

Shownieuws

Hanny Veerkamp vindt dat zij na het aflopen van de reallife soap De Veerkampjes als een 'wegwerpartikel' is behandeld. SBS reageert verbaasd op de aantijgingen.

Hanny Veerkamp is kwaad over hoe zij door SBS 6 is behandeld. De zender heeft de 58-jarige Amsterdamse na de reallifesoap De Veerkampjes als een 'wegwerpartikel' laten vallen. Dat vertelt zij aan de showbizzsite Sterrenstek. SBS reageert verbaasd op de aantijgingen.

Volgens Veerkamp heeft SBS na de laatste aflevering nauwelijks nog iets van zich laten horen. "Ik had toch wel iets meer hartelijkheid verwacht." Ook is ze teleurgesteld dat de zender niet bereid is haar zo nu en dan een gunst te verlenen. Toen ze vroeg om twee kaartjes voor de tv-show 'Sterren dansen op het ijs' zou ze nul op rekest hebben gekregen. "Ik stond echt helemaal versteld. En dan denk je dat je wel credits hebt opgebouwd."

SBS-woordvoerder Eric Dekker zegt dat de zender zich van geen kwaad bewust is. "Ik denk dat Hanny last heeft van vergeetachtigheid", zegt Dekker. "Keer op keer hebben we kaarten geregeld voor beurzen en concerten. De show die ze noemt is de enige waarvoor dat niet lukte." Volgens de woordvoerder heeft de zender veel voor de familie gedaan. "Shownieuws heeft zelfs nog een nieuwe woonark voor ze geregeld, waar ze nu wonen."

Contact is er volgens Dekker nog regelmatig geweest. "Ik heb Hanny nog vaak aan de lijn gehad. Maar zij mag mij eerst wel een flink bloemetje sturen, voordat ik dat nog eens zal doen. Ze maakt zich met deze uitlatingen niet echt geliefd."

De Veerkampjes traden aanvankelijk op in het NCRV-programma Man Bijt Hond. In 2005 werd de serie overgenomen door Shownieuws, dat op SBS 6 te zien is. In juli besloot de zender met de serie te stoppen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen