Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Beyoncé en Jay-Z trouwen dit weekeinde'

Shownieuws

Beyoncé en Jay-Z treden naar alle verwachting dit weekeinde in het huwelijk, zo vertellen ingewijden in de New York Post.

'Beyoncé en Jay-Z trouwen dit weekeinde'

Beyoncé en Jay-Z treden naar alle verwachting dit weekeinde in het huwelijk. Dat vertelden ingewijden uit de kring van het muzikale stel aan de krant New York Post. De 25-jarige Beyoncé Knowles heeft een feest georganiseerd voor haar vriend, die maandag 37 werd. Het feest zou voor de twee een voorwendsel zijn om elkaar in het geheim het jawoord te geven.

De festiviteiten beginnen op een jacht in de wateren voor het Caribische eiland St. Barths. Vervolgens worden familie en vrienden overgebracht naar het eiland Anguilla, waar de ceremonie moet plaatsvinden.

De artiesten, die laatst nog samen te horen waren op de single 'Deja Vu', zijn vier jaar samen. Beiden hebben een drukke tijd achter de rug. Beyoncé bracht haar succesvolle album 'B'day' uit en wordt al op voorhand geprezen voor haar rol in de film 'Dreamgirls', die in februari in Nederland te zien is. Muziekproducent Jay-Z maakte een sterke comeback als rapper met zijn nieuwe album 'Kingdom come'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen