Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty op feest met dodelijk climax

Shownieuws

Pete Doherty was zondagnacht aanwezig op een feest waarbij een man van het balkon viel. Het slachtoffer overleed maandag aan zijn verwondingen.

Pete Doherty op feest met dodelijk climax

Rockster Pete Doherty was zondagnacht aanwezig op een feest waarbij een man vanaf de tweede verdieping van het balkon viel. Het slachtoffer, de 30-jarige acteur Mark Blanco, overleed maandag aan zijn verwondingen. Dat melden verschillende Britse media woensdag. De 27-jarige zanger van de band Babyshambles zou eerder die avond een aanvaring hebben gehad met Blanco.

De Britse krant The Sun suggereerde woensdag dat Doherty en Blanco gevochten zouden hebben. "Het draaide uit op een heftige ruzie, met beledigingen over en weer", vertelde een anonieme bron. Paul Roundhill, de eigenaar van het huis waar het feest plaatsvond, ontkent de geruchten. Aan de Londense internetkrant This is Local London zei hij dat er van een ruzie geen sprake was. "Pete had er niets mee te maken. Er was geen gevecht."

Doherty, die een relatie heeft met topmodel Kate Moss, staat bekend om zijn onstuimige karakter en openlijke drugsgebruik. De dag na het dodelijke ongeval kreeg de zanger een boete van 1141 euro voor het in bezit hebben van verdovende middelen. Vooralsnog behandelt de Londense politie de dood van Blanco als een ongeval. Wel zal Doherty ondervraagd worden over de gebeurtenissen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen