Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Paris Hilton weer samen met Griekse miljonair'

Shownieuws

Paris Hilton is naar het lijkt weer samen met Stavros Niarchos. De 25-jarige ster werd afgelopen weekend samen met de 21-jarige Griek op de foto gezet.

'Paris Hilton weer samen met Griekse miljonair'

Paris Hilton is naar het lijkt weer samen met Stavros Niarchos. De 25-jarige ster is afgelopen weekeinde met de 21-jarige Griek uitgeweest. De twee werden gefotografeerd terwijl ze een nachtclub in Los Angeles verlieten en een snackbar bezochten, zo meldt de Britse krant The Sun. Daarna reden ze terug naar het huis van Paris, waar ze de nacht doorbrachten.

Speculaties over de verzoening doken al eerder op, toen de blonde Hilton-erfgename werd gespot met een open medaillon om haar nek. Duidelijk zichtbaar waren twee foto's van het knuffelende koppel.

Sinds eind vorig jaar hebben Hilton en Niarchos een onstuimige knipperlichtrelatie. Berichten over ruzies en verzoeningen volgden elkaar in hoog tempo op. De zoon van een Griekse scheepsmagnaat staat bekend om zijn verhoudingen met Amerikaanse sterren. Hij ging eerder uit met Lindsay Lohan en Mary-Kate Olson. Hilton werd onlangs gekoppeld aan drummer Travis Barker, toen foto's verschenen waarop de twee zoenend te zien waren. Barker ontkende de speculaties.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen