Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sascha Visser: soap is keihard werken

Shownieuws

Sascha Visser vindt het acteren in een soap zwaarder dan hij had verwacht. "Het is keihard werken", zegt hij. De acteur is vanaf 25 december te zien in ONM.

Sascha Visser vindt het acteren in een soap zwaarder dan hij had verwacht. "Het is snel en keihard werken", vertelt hij. "Het is net fabriekswerk." De 18-jarige acteur is vanaf 25 december te zien in ONM. Hij zal in de soap van jongerenzender BNN de rol spelen van Sam Massini.

Sinds hij met filmen is begonnen denk Visser heel anders over het acteren in een soap. "Ik had nooit gedacht dat het zo moeilijk zou zijn", zegt hij. "De eerste weken was het afzien en kon ik er niet echt van genieten." Met behulp van een dramacoach kreeg hij het acteren onder de knie. "Ook mijn collega's waren altijd vriendelijk en behulpzaam."

Visser is geen onbekende in de televisiewereld. Hij speelde eerder in de series Oppassen en Kees & Co. Een carrière als acteur was eigenlijk niet gepland. "Na Kees & Co wilde ik professioneel gaan voetballen en daarom trainde ik zes dagen per week", vertelt de jonge soapster. Toen hij met een gebroken neus en een rode kaart op de bank belandde, besloot hij mee te doen aan een auditie voor ONM.

Eerder dit jaar kwam Visser in het nieuws toen hij schaars gekleed in de bladen Hitkrant en Starstyle verscheen. "De foto's voor Hitkrant waren onderdeel van een weddenschap en die van Starstyle waren voor een goed doel", benadrukt de acteur. "Het is niet zo dat ik nu voor ieder blad uit de kleren ga."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen