Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Belle Perez in Ahoy'

Shownieuws

Belle Perez geeft voor het eerst een soloconcert in het Rotterdamse Ahoy'. Op 13 oktober 2007 staat de zangeres op de planken met haar Mega Latino tournee.

Belle Perez geeft voor het eerst een soloconcert in het Rotterdamse Ahoy'. Op 13 oktober 2007 staat de Spaans-Belgische zangeres op de planken in het kader van haar Mega Latino-tournee. Dat werd maandag op haar website bekend gemaakt.

De 30-jarige brunette brak in 2003 in Nederland door met de Mecano-cover 'Hijo de la luna'. Ze begon haar carrière eind jaren negentig met Engelstalige nummers, maar schakelde al snel over naar het Spaans. Perez scoorde hits met nummers als 'Bailaremos' en 'Que viva la vida'. Eerder gaf zij optredens in de Heineken Music Hall.

Aanvankelijk zou het Ahoy'-concert op 11 mei plaatsvinden, maar door de uitgestelde shows van Frans Bauer werd voor een nieuwe datum gekozen. Perez is speciale gast in de vijftien shows van Bauer, die tussen 27 april en 12 mei zullen plaatsvinden. De volkszanger werd gisteren geopereerd aan zijn stembanden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen