Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Madonna schakelt hulp in van relatietherapeut

Shownieuws

Madonna en Guy Ritchie krijgen hulp van een relatietherapeut. Het stel is zes jaar getrouwd, maar kan de schijn van een gelukkig huwelijk niet langer ophouden.

Madonna en Guy Ritchie hebben de hulp ingeschakeld van een relatietherapeut. Dat vertelt een vriend van het stel aan het Britse blad The People. De popster en de regisseur zijn zes jaar getrouwd, maar zouden de schijn van een gelukkig huwelijk niet langer kunnen ophouden.

De spanningen tussen het echtpaar liepen volgens de bron hoog op tijdens de adoptie van hun 1-jarige zoontje David uit Malawi. Daar zou het dominante karakter van Madonna de overhand hebben genomen, tot grote ergernis van Ritchie. De pers wijdde breed uit over het feit dat Madonna een kind had geadopteerd. Dat het jongetje net zo goed een vader heeft, werd vaak buiten beschouwing gelaten. Volgens de bron deed Madonna er weinig aan daar verandering in te brengen. "Guy heeft het gevoel dat zijn mening er niet meer toe doet."

In de documentaire 'I'm going to tell you a secret' uit 2005 liet Madonna zich eerder negatief uit over haar huwelijk. "Ik ben getrouwd om de verkeerde redenen", biechtte ze op. "Maar ik geloof toch niet in de perfecte soulmate." Madonna, die ook moeder is van Rocco (6) en Lourdes (10), wil mogelijk een tweede kindje uit Afrika adopteren. Ritchie zou daar geen zin in hebben. "Guy heeft geen trek in weer al die media-aandacht", zegt de bron. "Hij houdt zielsveel van David, maar wil zich nu eerst op zijn huwelijk concentreren."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen