Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frans Bauer moet voorlopig zijn mond houden

Shownieuws

Frans Bauer is met succes geopereerd aan zijn stembanden. Dat zegt woordvoerder van de volkszanger Nikki Konings. Bauer had een poliep op zijn stembanden.

Frans Bauer is met succes geopereerd aan zijn stembanden. Dat zegt woordvoerder van de volkszanger Nikki Konings. "Hij is net bijgekomen en maakt het goed. Ik heb hem nog niet gesproken, maar dat is niet zo erg. Hij kan toch niet praten." De 32-jarige zanger mag maandagmiddag naar huis.

Vorige week werd bekend dat Bauer een poliep heeft op zijn stembanden, die een gevolg is van een verkoudheid en een infectie. Als gevolg moest hij zijn vijftien uitverkochte concerten in Ahoy' aflassen. In een videoboodschap vertelde een geëmotioneerde Frans dinsdag aan zijn fans hoe erg hij dat vond. "Ik hoop dat jullie komen als ik er weer sta", zei hij snikkend. De concerten zijn inmiddels verplaatst naar volgend jaar.

Volgens Konings moet Frans de komende tijd zijn mond houden. "Hij kan maar beter met een bordje om zijn nek gaan lopen, want dat wordt nog wat. Voor een welbespraakt iemand als Frans, die maar al te graag zijn woordje doet, wordt dat moeilijk."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen