Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty mag vier maanden niet autorijden

Shownieuws

Een rechter in Groot-Brittannië heeft maandag beslist dat Pete Doherty vier maanden geen auto mag rijden. Ook kreeg hij geldboetes opgelegd wegens drugsbezit.

(Novum/AP) - Pete Doherty moet het de komende maanden zonder auto stellen. Een rechter in Groot-Brittannië heeft de rocker maandag voor vier maanden zijn rijbewijs afgepakt. Vorige maand werd de zanger voor de zoveelste keer aangehouden op verdenking van drugsbezit. In de buurt van zijn woning in Oost-Londen werd hij gesnapt terwijl hij met zijn auto slingerend over de weg reed.

Ook kreeg de 27-jarige voorman van de Britse band Babyshambles boetes opgelegd wegens drugsbezit. Hij bekende maandag schuld aan het bezit van zowel een kleine twee gram heroïne als cannabis, crack en cocaïne. In totaal moet hij ongeveer twaalfhonderd euro betalen.

Omdat Doherty het afgelopen jaar verschillende malen werd opgepakt wegens drugsbezit, werd hij eerder al door een rechter gedwongen af te kicken in een kliniek. De zanger heeft een relatie met topmodel Kate Moss.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen