Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Britney blaast kaarsjes uit met Paris

Shownieuws

Britney Spears blies haar vijfentwintig verjaardagskaarsjes uit met Paris Hilton. De blondine feliciteerde Britney in de hippe Hyde Lounge in Los Angeles.

Britney Spears heeft haar vijfentwintig verjaardagskaarsjes uitgeblazen met Paris Hilton. Dat vertelt de woordvoerder van de zangeres aan de Amerikaanse krant USA Today. De blonde hotelerfgename feliciteerde Britney in de hippe uitgaansgelegenheid Hyde Lounge in Los Angeles.

De 25-jarige popdiva begon haar verjaardagsfeestje in de dierentuin van Los Angeles, waar zij met haar zoontje Sean Preston aapjes ging kijken. Britney verruilde haar moederrol 's avonds voor de rol van feestvarken. Ze dineerde met een select groepje in een restaurant in Beverly Hills. Na het eten vertrok het gezelschap naar de lounge, waar Paris zich bij hen voegde.

Haar verjaardag was niet het eerste feestje dat Britney de afgelopen week met Paris vierde. De vriendinnen worden regelmatig samen gespot in het nachtleven. La Hilton lijkt een slechte invloed op de vrijgezelle moeder van twee kinderen te hebben. Spears is de afgelopen weken meerdere keren sliploos op de foto gezet.

Britney kondigde drie weken geleden haar scheiding aan van de 28-jarige danser en rapper Kevin Federline.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen