Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Magere start ''n Beetje verliefd'

Shownieuws

''n Beetje verliefd' kent een moeizame start. De feelgoodfilm staat achtste in de Nederlandse box office, de lijst van films met de hoogste omzet.

''n Beetje verliefd' kent een moeizame start. De feelgoodfilm van regisseur Martin Koolhoven is binnengekomen op de achtste plaats van de Nederlandse box office, de lijst van twintig films met de hoogste omzet. In het openingsweekeinde bracht de film een kleine honderdduizend euro op.

De nummer één, 'Casino royale', was in zijn vierde week goed voor bijna een half miljoen euro. 'Plop in de stad', een andere Nederlandse nieuwkomer, bracht dit weekeinde niet meer op dan 36 duizend euro en staat op de twaalfde plaats.

De Amerikaanse productie 'The holiday' met Cameron Diaz, Kate Winslet en Jude Law scoorde een stuk beter en kwam in de eerste week binnen op de derde plaats. De romantische komedie liet de bioscoopkassa's rinkelen met een opbrengst van bijna 370 duizend euro.

In de film ''n Beetje verliefd' spelen onder anderen Yes-R, Plien van Bennekom en Ad van Kempen een rol. Vorig jaar regisseerde Koolhoven 'Het schnitzelparadijs'. Binnen elf dagen hadden meer dan honderdduizend bioscoopgangers de avonturen van de Marokkaanse afwashulp gezien, waarna de productie werd bekroond met een Gouden Film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen