Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vrouw zegt dochter te zijn van Mel Gibson

Shownieuws

Een Australische kunstenares beweert dat Mel Gibson haar vader is. De 29-jarige Carmel Sloane eist daarom een vaderschapstest van de Oscarwinnaar.

Een Australische kunstenares beweert dat Mel Gibson haar vader is. De 29-jarige Carmel Sloane eist daarom een vaderschapstest van de Oscarwinnaar. "Ik doe dit niet voor het geld, ik wil slechts mijn vader ontmoeten", vertelt Carmel in de Britse krant News of the World. De 50-jarige acteur en regisseur zal deze week worden verzocht mee te werken aan een onderzoek.

Marilyn Sloane, de moeder van Carmel, ontmoette Gibson naar eigen zeggen in 1976, toen hij haar een lift gaf. De nu 47-jarige Marilyn beweert achter in het voertuig onbeschermde seks met de toen nog onbekende acteur te hebben gehad. "Ik had geen anticonceptiemiddelen bij me", vertelt ze in de krant. "Ik zei dat ik hem zou opzoeken als ik zwanger zou raken." In januari 1977 beviel ze van Carmel.

Gibson heeft nog niet op de beweringen gereageerd. Hij heeft zeven kinderen met zijn echtgenote Robyn Moore. In augustus kreeg hij veel kritiek toen hij werd hij gearresteerd omdat hij dronken achter het stuur zat. Bij de daaropvolgende arrestatie gedroeg hij zich vijandig en maakte hij antisemitische opmerkingen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen