Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Bridget Maasland societyvrouw van het jaar

Shownieuws

Bridget Maasland is maandag benoemd tot societyvrouw van het jaar. Ze kreeg een award omdat ze 'haar tv-persoonlijkheid benut voor doelen als Dutchypuppy'.

Bridget Maasland is maandag benoemd tot societyvrouw van het jaar. Ze kreeg een society award omdat ze 'haar tv-persoonlijkheid ten volle benut voor goede doelen als Dutchypuppy', zei juryvoorzitter Christian Houkes. Ook Henk van der Meijden, Mariska van Kolck en Lee Towers kregen in het Amsterdamse hotel Krasnapolsky een onderscheiding.

Towers werd benoemd tot 'societyman van het jaar'. Zijn nummer 'You'll never walk alone' heeft volgens het juryrapport 'voor verbroedering gezorgd in concertzalen'. Henk van der Meijden en Mariska van Kolck kregen beiden een oeuvreprijs. 'Rembrandt de musical', geproduceerd door Van der Meijden, is volgens de jury 'de kroon op het Rembrandtjaar'. Actrice Van Kolck werd geprezen om haar veelzijdigheid in het theater en haar inzet voor Villa Pardoes, een vakantieverblijf voor zieke kinderen bij de Efteling, waarvan ze ambassadrice is.

De Society Awards worden jaarlijks uitgereikt aan bekende Nederlanders die uitblinken vanwege hun 'bijzondere uitstraling of stijl', zo meldt de organisatie. In vorige jaren werden onder anderen Karin Bloemen, Marijke Helwegen, Majoor Bosshardt en Hans Wiegel onderscheiden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen