Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Faillissement Hans Kazàns Magic Palace ontkend

Shownieuws

Het Magic Palace van Hans Kaz√ n in het Spaanse Torremolinos is niet failliet. Oscar, de zoon van de bekende illusionist, ontkent de verhalen.

Het Magic Palace van Hans Kazàn in het Spaanse Torremolinos is niet failliet. Dat zegt Oscar, de zoon van de bekende illusionist. Hij ontkent de berichten dat investeerders maandag de geldkraan zouden dichtdraaien, zoals verschillende media hebben bericht. "Ik zal niet ontkennen dat er enigszins financieel geharrewar is met de investeerders, maar failliet zijn we zeker niet", zegt hij op de website Sterrenstek.

Volgens Oscar, die samen met zijn broer Renzo en diens vriendin Mara de shows in Magic Palace verzorgt, hadden de investeerders na vier maanden al 'torenhoge' winsten verwacht. De illusionisten hebben daar niet aan kunnen voldoen. "Ik dacht dat investeerders voornamelijk naar de lange termijn kijken", zegt Oscar. Momenteel wordt er gezocht naar een oplossing. "We zijn op dit moment volop in gesprek en proberen de ontstane situatie intern op te lossen."

Het theater heeft zijn deuren niet gesloten en de geplande shows van het trio gaan door. "De mensen kunnen de show gewoon bijwonen", vertelt de jonge illusionist. "Op dit moment zijn we druk in de weer voor de kerstshow, waar we heel veel zin in hebben. Natuurlijk is de ontstane situatie niet leuk, maar we zetten er allemaal de schouders onder om het toch tot een succes te maken."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen