Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Catherine presenteert RTL Boulevard

Shownieuws

Catherine Keyl presenteert vrijdag RTL Boulevard. Dat gebeurt op de laatste dag van de 'ladies week' van het showbizzprogramma. Ze is een groot fan, zegt ze.

Catherine Keyl presenteert vrijdag RTL Boulevard. Dat gebeurt op de laatste dag van de 'ladies week' van het showbizzprogramma. Keyl laat weten een groot fan van het programma te zijn. "Ik kijk dagelijks." Andere presentatrices die deze week aanschuiven bij Albert Verlinde zijn Wendy van Dijk, Chantal Janzen, Sylvana Simons en Myrna Goossen.

De 60-jarige Keyl presenteerde eind november voor het laatst haar dagelijkse talkshow voor de seniorenomroep Max. "Ik heb sindsdien wel 25 aanbiedingen gekregen voor gastoptredens", vertelt ze. "Ze denken vast dat ik niets te doen heb." Voor het bekende roddelprogramma maakt Keyl een uitzondering. "Ik ken Albert al jaren en we kunnen goed met elkaar opschieten."

Haar journalistieke principes laat Keyl voor het programma niet varen. "Ik ga proberen me ver te houden van roddels", vertelt de presentatrice, die begin jaren negentig bekendheid verwierf met het middagprogramma De Vijf Uur Show. Zelf hoeft ze niets te vrezen. "Ik ben al zeker tien keer in RTL Boulevard genoemd, maar nog nooit met een sappig nieuwtje", vertelt Keyl. "Ik ben gewoon vrij saai en al heel lang samen met dezelfde man."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen