Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Arrestatie na dood van actrice Shelly

Shownieuws

Een klusjesman is gearresteerd op verdenking van de moord op actrice Adrienne Shelly. Ze werd woensdag hangend aan een stang in haar badkamer gevonden.

(Novum/AP) - Een klusjesman is gearresteerd op verdenking van de moord op actrice Adrienne Shelly. De 40-jarige actrice werd woensdag hangend aan een stang in de badkamer van haar New-Yorkse flat gevonden. De 19-jarige verdachte Diego Pillco heeft een verklaring afgelegd. De inhoud is niet bekendgemaakt.

Shelly was bezig het interieur van haar flat in Greenwich Village, die ze ook als kantoor gebruikte, te renoveren. Pillco, een van haar klusjesmannen, was een van de laatste mensen die volgens getuigen de flat binnengingen.

De politie sluit niet uit dat er sprake is van zelfmoord. Maar er wordt ook rekening gehouden met een misdrijf, omdat Shelly geen zelfmoordbrief had achtergelaten en omdat schoenafdrukken die niet van haar waren in de badkuip stonden.

De actrice, die werd geboren als Adrienne Levine, werd vooral bekend door de films van regisseur Hal Hartley. Vorig jaar was zij naast Matt Dillon te zien in 'Factotum'. Sinds 1996 regisseerde ze zelf ook films. Haar laatste film als regisseur was 'Waitress'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen