Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Playmate Olga krijgt nieuwe neus

Shownieuws

Olga Urashova heeft een neuscorrectie ondergaan. De Playmate van het Jaar, bekend uit Expeditie Robinson, was al langer ontevreden over haar neus.

Olga Urashova heeft een neuscorrectie ondergaan. De Playmate van het Jaar, die momenteel hoge ogen gooit in het televisieprogramma Expeditie Robinson, was al langer ontevreden over haar neus en besloot na overleg met cosmetisch chirurg Robert Schoemacher om zich te laten helpen. Dat meldt het management van de oogverblindende blondine.

Haar oude neus zat Olga al jaren dwars, 'eigenlijk van kinds af aan'. "Tijdens fotosessies poseerde ik altijd op zo'n manier dat het niet opviel, ik creëerde maniertjes." Momenteel loopt het 25-jarige model rond met een hard verband op haar neus. Na het weekeinde kan ze het resultaat bekijken.

Olga bevindt zich in een drukke periode. Ze studeert nu ook op het instituut Regina Colie om haar Nederlands bij te spijkeren. Dit instituut staat in de showbizz beter bekend als 'De nonnen van Vught' en de studenten krijgen daar in een hele korte tijd een bijzonder intensieve talencursus. Eerder leerde Linda de Mol daar haar Duits. "Dat de ingreep met de opleiding samenviel is toeval, al kan ik niet ontkennen dat het me goed uitkwam", vertelt Olga. "Normaal gesproken had ik na de operatie een week thuis gezeten; nu studeer ik de hele dag in afzondering en dat gaat erg goed. Je kunt wel stellen dat ik naast mijn uiterlijk ook aan mijn innerlijk werk."

Olga volbracht eerder een studie Internationale Betrekkingen in Wit-Rusland, waar ze opgroeide voor ze zes jaar geleden naar Nederland kwam. Ze werkt keihard aan haar beheersing van het Nederlands omdat presenteren tot haar ambities behoort. De afgelopen maanden volgde zij diverse presentatiecursussen.

Olga heeft er nooit een geheim van gemaakt dat zij eerder onder het mes is gegaan. Toen Robert Jensen in zijn talkshow haar de vraag stelde: "Your boobs, are they real?", antwoordde het glamourmodel met: "Yes, real expensive."

Olga werd in maart uitgeroepen tot Playmate van het Jaar en sierde binnen tien maanden drie keer de cover van Playboy.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen