Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Scheiding komt Reese Witherspoon duur te staan

Shownieuws

Reese Witherspoon moet mogelijk diep in de buidel tasten om te kunnen scheiden van Ryan Phillippe omdat ze in gemeenschap van goederen is getrouwd.

Reese Witherspoon moet mogelijk diep in de buidel tasten om te kunnen scheiden van haar man Ryan Phillippe. Verschillende media melden dat het Hollywoodkoppel in gemeenschap van goederen is getrouwd, wat betekent dat Phillippe recht heeft op de helft van haar geld.

Omdat Reese bijna tien keer zoveel verdient als haar man, komt zij er bekaaid vanaf. Witherspoon is een van de best verdienende actrices is Hollywood. Ze krijgt naar schatting twintig miljoen dollar per film. Dat is ruim 15,6 miljoen euro.

Toch gaat het stel volgens insiders op vriendschappelijke wijze uit elkaar. Dat doen ze omwille van hun twee kinderen, Ava (7) en Deacon (3). Eerder deze week werd als reden voor de breuk de affaire die Ryan heeft met de Australische actrice Abbie Cornish genoemd. De woordvoerder van Cornish ontkent die geruchten.

De 30-jarige Witherspoon, die dit jaar de Oscar voor beste actrice won voor haar rol van June Carter in 'Walk the line', heeft dezelfde echtscheidingsadvocaat in de hand genomen als Jennifer Aniston en Lisa Marie Presley. Mogelijk kan die voorkomen dat ze de helft van haar geld moet afstaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen