Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roze sjaaltjes voor Thomas Berge

Shownieuws

Volkszanger Thomas Berge laat roze sjaaltjes met zijn logo erop maken. Reden is het homo-evenement 'Roze Vrijdag on ice'. Thomas is geliefd onder homo's.

Roze sjaaltjes voor Thomas Berge

Volkszanger Thomas Berge laat roze sjaaltjes met zijn logo erop maken. Reden is het homo-evenement 'Roze vrijdag on ice'. De organisatie heeft speciaal om de 16-jarige zanger gevraagd omdat hij 'erg geliefd' is in de homoscene, zegt zijn management. "Ze vinden hem een leuke, knappe jongen."

De blonde Thomas uit Haaksbergen krijgt regelmatig post en e-mail van homoseksuelen, maar is zelf voor de volle honderd procent heteroseksueel. "Af en toe moeten we er een rem op zetten, want hij vindt alles mooi wat maar van het vrouwelijke geslacht is", legt zijn manager lachend uit. "Hij is een ontzettende hetero."

'Roze vrijdag on ice' vindt plaats op 15 december in het Thialf-stadion in Heerenveen. Naast Thomas staan ook De Havenzangers en Lucas & Gea op het gay-ijsfestijn.

De jongste winnaar in de geschiedenis van een Zilveren Harp bracht onlangs zijn vijfde album, ‘Geloof in je dromen’, uit. Op het album staat ook de nieuwe single ‘Jij bent mijn leven’.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen