Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Big Brother-huwelijk: Dido en Roel gaan trouwen

Shownieuws

Dido en Roel, de ex-bewoners van het vijfde Big Brotherhuis, hebben zich verloofd en gaan trouwen. Dat schrijft Dido op haar website.

Dido en Roel, de ex-bewoners van het vijfde Big Brotherhuis, hebben zich verloofd en gaan trouwen. Dat schrijft Dido op haar website. "Ik kan nog steeds niet geloven dat ik ben gevraagd door de mooiste, knapste, intelligentste, meest empathische man ter wereld. Ik ben momenteel de gelukkigste mens op de wereld."

De 28-jarige Roel vroeg zijn vriendin tijdens een familie-etentje ter gelegenheid van zijn afstuderen. "Ik wil tegen je zegen dat ik eerst een hopeloze kraker was. In ben je in het Big Brotherhuis tegengekomen en dacht meteen dat jij de ware voor mij was. Ik ben nu veranderd in een jongen met een goede baan en toekomst", sprak Roel. Toen toverde hij een doosje uit zijn zak, ging door zijn knieën ging en zei: 'Lieve Dido, wil je met me trouwen'.

De 25-jarige verpleegster schrijft dat daarop de tranen over haar wangen liepen. "Terwijl ik nog net zachtjes ja kon zeggen, stortte ik mij in zijn armen." Wanneer het huwelijk tussen het stel plaatsvindt, wordt niet vermeld.

Dido van Kuijk en Roel Dietvorst lieten zich vorig jaar opsluiten voor de vijfde editie van de realityshow Big Brother. In het programma was een vrijpartij tussen het stel uitgebreid te volgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen