Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Ferguson wil in Dancing with the Stars

Shownieuws

Sarah Ferguson, de hertogin van York, wil meedoen aan de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. Ze hoopt dat de producenten haar vragen.

(Novum/AP) - Sarah Ferguson, de hertogin van York, wil meedoen aan de Amerikaanse versie van Dancing with the Stars. In de danswedstrijd waren tot nu toe vooral acteurs en bekende sporters te zien. Ferguson hoopt dat de producenten nu willen overwegen haar te vragen.

In een interview met het programma Inside Edition zegt de 47-jarige Fergie dat ze dolgraag de tango wil leren. Ze raakte in de ban van de dans tijdens een bezoek aan de Argentijnse hoofdstad Buenos Aires. "Ik was op de oudste plek waar de tango wordt gedanst en wist dat ik het een keer moest proberen."

Ferguson is de ex-vrouw van de Britse prins Andrew, van wie ze in 1996 scheidde. Het stel heeft twee kinderen, prinses Beatrice (18) en prinses Eugenie (16). De memoires van de roodharige Britse waren een bestseller en ook haar kinderboeken verkopen goed. Daarnaast was ze woordvoerster van Weight Watchers en verving ze Larry King in zijn talkshow, toen hij op vakantie was.

Ook in Nederland is Dancing with the Stars populair. De twee edities van de show werden gewonnen door zanger Jim Bakkum en schaatsster Barbara de Loor. Volgende maand komt RTL 4 met een speciale kerst- en oudejaarsuitzending. Daaraan doen onder anderen Patricia Paay en Bastiaan Ragas mee.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen