Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gitarist Angus Young in Quote 500

Shownieuws

AC/DC-gitarist Angus Young is opgenomen in de Quote 500. De rocker is geboren in Schotland, maar woont al sinds de jaren tachtig in het Gelderse Aalten.

AC/DC-gitarist Angus Young is opgenomen in de toplijst van rijkste Nederlanders. De 51-jarige rocker is geboren in Schotland, maar woont al sinds de jaren tachtig met zijn vrouw Ellen in het Gelderse Aalten. Young bezit 75 miljoen euro. Dat meldt het zakenblad Quote woensdag.

Ook Reinout Oerlemans maakt zijn entree in de Quote 500. De 35-jarige oprichter van productiebedrijf Eyeworks heeft een geschat vermogen van 60 miljoen euro. Zijn bedrijf maakte onder meer 'Op z'n Hollands', NSE en 'Groeten uit de rimboe!'.

Veel BN'ers in de Quote 500 zijn dit jaar weer fors rijker geworden, onder wie Hans Breukhoven, Dick Bruna, Lex Harding en Harry de Winter, die zijn rentree maakt. Pijnlijke uitzondering is John de Mol die met 200 miljoen euro zakt en zelfs uit de toptien verdwijnt. De oorzaak daarvan zijn vooral slecht renderende beleggingen, meldt Quote.

Op welke plaats de bekende Nederlanders precies staan, maakt Quote donderdag bekend.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen