Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Linda de Mol barst van testosteron

Shownieuws

Linda de Mol zit boordevol testosteron, het mannelijke geslachtshormoon. "Ik heb een test gedaan en daaruit bleek dat ik best veel testosteron heb."

Linda de Mol zit boordevol testosteron, het mannelijke geslachtshormoon. "Ik heb een test gedaan en daaruit bleek dat ik best veel testosteron heb", zegt de behoorlijk vrouwelijke presentatrice. "Daardoor kan ik best aardig inparkeren en val ik niet in de categorie typische vrouw", meldt ze in een video die tv-zender Talpa heeft verspreid.

Linda presenteert met Beau van Erven Dorens het programma M/V, dat gaat over de verschillen tussen mannelijk en vrouwelijk gedrag. Het leuke van de show is volgens haar de herkenbaarheid. "Ik denk dat alle vrouwen thuis op de bank het met mij eens zijn en de mannen met Beau."

Ook leuk vindt Linda dat ze er door het programma is achter is gekomen dat ze niets kan doen aan haar zogenaamde tekortkomingen als vrouw. "We kunnen de weg niet vinden omdat onze hersens nou eenmaal anders functioneren. En zo zijn er ook weer veel dingen waar vrouwen beter in zijn dan mannen."

M/V is elke donderdag te zien op Talpa. Gasten als René en Natasja Froger, Giel Beelen en zijn vrouw Marisa en Ruud en Estelle Gullit worden in het programma aan de tand gevoeld over hun relatie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen