Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Nicole Kidman is zwanger'

Shownieuws

Nicole Kidman is zwanger van haar man Keith Urban. Het zou het eerste kind zijn dat de actrice zelf baart. Met ex Tom Cruise heeft ze al twee adoptiekinderen.

Nicole Kidman is zwanger. Dat meldt de krant Daily Mail zaterdag. Het zou het eerste kind zijn van de Australische actrice en haar man, countryzanger Keith Urban, met wie ze anderhalf jaar geleden trouwde. Het stel zou het blijde nieuws tijdens de kersdagen hebben onthuld aan hun naaste familieleden.

De 40-jarige Kidman heeft al twee kinderen, Isabella (14) en Connor (12). Die adopteerde ze samen met ex-man Tom Cruise, met wie ze elf jaar getrouwd was en van wie ze in 2001 scheidde. Tijdens dat huwelijk eindigden twee natuurlijke zwangerschappen in vroeggeboorten. De nieuwe baby zou dus de eerste zijn die Nicole zelf ter wereld brengt. Cruise kreeg vorig jaar met zijn nieuwe vrouw, actrice Katie Holmes, dochtertje Suri.

De roodharige Nicole speelde in films als 'The hours' en 'Dogville', Onlangs rondde ze de opnamen af van de film 'Australia', waarin ook Hugh Jackman en Bryan Brown te zien zijn. Het project is geregisseerd door Baz Luhrmann, met wie Nicole eerder 'Moulin rouge' maakte.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen