Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jan Smit overladen met awards

Shownieuws

Jan Smit is overladen met awards. De zanger nam maandag zeven prijzen in ontvangst, waaronder het dubbelplatina voor zijn nieuwe album 'Op weg naar geluk'.

Jan Smit is overladen met awards in zijn woonplaats Volendam. De 20-jarige zanger nam maandag zeven prijzen in ontvangst, waaronder het dubbel platina voor zijn nieuwe album 'Op weg naar geluk'. Van de plaat zijn tweehonderdduizend exemplaren verkocht. Smit ziet de prijs als een kers op de taart. "Het is echt een bevestiging van wat ik tot nu toe heb bereikt."

Met zijn vorige album 'JanSmit.com' viel de jonge zanger ook in de prijzen. De cd ging driehonderdduizend keer over de toonbank en werd driedubbel platina. Dat Smit populair is blijkt ook uit de Gouden Nationale Theaterkassa Award. De zanger kreeg deze prijs omdat er honderdduizend kaartjes zijn verkocht voor zijn concertreeks, die van 8 december tot en met 20 januari plaatsvindt door heel Nederland.

De geplande concerten van Smit zijn allemaal uitverkocht, maar zijn fans kunnen hun idool ook in februari nog bewonderen. Dan geeft hij extra optredens in de Brabanthallen in Den Bosch.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen