Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tegenstanders adoptie Madonna worden gehoord

Shownieuws

Een rechter in Malawi beslist maandag of mensenrechtenorganisaties een zaak hebben. Ze willen de adoptie van David door Madonna een halt toeroepen.

Een rechter in Malawi beslist over een week of de mensenrechtenorganisaties die de adoptie van het jongetje David door Madonna een halt willen toeroepen, een zaak hebben. Dat meldt de Britse omroep BBC maandag. De organisaties vinden dat de popster haar bekendheid heeft ingezet om de gangbare regels voor adoptie te omzeilen.

Madonna ontkent dat ze een regeling heeft geëist waardoor de adoptie sneller is verlopen en zegt dat ze volgens de wet heeft gehandeld. Ook andere geruchten, zoals dat ze David heeft uitgekozen in plaats van dat ze hem kreeg toewezen, doet ze van de hand. Het 1-jarige jongetje, die zijn vader nog heeft, zou zo charmant zijn dat ze aan hem de voorkeur gaf boven kinderen die beide ouders hadden verloren en dus eerder in aanmerking kwamen voor adoptie.

De vader van David hoopt dat de adoptie van zijn zoon gewoon door kan gaan. Hij gelooft dat Madonna en haar gezin goed voor hem zullen zorgen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen