Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Vier schrijvers werken aan 'Saw IV'

Shownieuws

Een heel team schrijvers is aan het werk gezet voor een vierde 'Saw'-film. De producenten kiezen vervolgens de beste tekst van vier inzendingen uit.

Een heel team schrijvers is aan het werk gezet om een vierde 'Saw'-film op papier te zetten. Zo zijn Patrick Melton en Marcus Dunstan, de schrijvers van de horrorfilm 'Feast', bezig aan een scenario. De Britse auteur Thomas Fenton en een nog onbekend persoon schrijven elk ook een script. De producenten kiezen vervolgens de beste tekst van de vier inzendingen uit, meldt het Amerikaanse horrorblad Fangoria op zijn website.

'Saw III', die vanaf 21 december in de Nederlandse bioscopen is te zien, is in het buitenland een groot succes. Mogelijk ligt het succes aan de smerige scènes die de horrorfilm bevat. In Engeland moesten hulpdiensten uitrukken toen bezoekers flauwvielen. Regisseur Darren Lynn Bousman zei eerder in een interview dat tijdens de opnamen momenten waren waarop hij wilde overgeven. De filmreeks draait om de gestoorde seriemoordenaar Jigsaw, die wrede spelletjes speelt met zijn slachtoffers.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen