Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Manager Frank van der Meijden onderscheiden

Shownieuws

Frank van Meijden is beloond voor zijn werk als artiestenmanager. De man achter Bløf kreeg de Lifetime Achievement Award van het Music Managers Forum Nederland.

Frank van Meijden is beloond voor zijn werk als artiestenmanager. De man achter de Zeeuwse band Bløf kreeg vrijdag de Lifetime Achievement Award van het Music Managers Forum Nederland, de belangenvereniging van de Nederlandse artiestenmanagers. Het is de eerste keer dat de onderscheiding is uitgereikt.

Van der Meijden moest het opnemen tegen Koos van Dijk, de oud-manager van Herman Brood die tegenwoordig Patty Brard begeleidt, en Marc Hofstede, de manager van Marco Borsato.

De prijs voor beste manager met veel buitenlandse activiteiten ging naar Maykel Piron, die de belangen behartigt van dj Armin van Buuren. Peter Haarbrink, die de zaken van Frans Bauer beheert, viel ook in de prijzen. Hij won in de categorie beste manager met veel binnenlandse activiteiten.

Van der Meijden zit al ruim dertig jaar in het vak. Hij was in de jaren tachtig als manager mede verantwoordelijk voor het succes van Doe Maar. Zo bezorgde hij de Nederpopband hun eerste platencontract.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen