Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ouderwordende Tim Allen doet alles voor carrière

Shownieuws

De ouderwordende Tim Allen doet er alles voor om in Hollywoodfilms te kunnen blijven spelen. De 53-jarige acteur trekt het Kerstmanpak zonder klagen aan.

(Novum/AP) - De ouderwordende Tim Allen heeft er alles voor over om in Hollywoodfilms te kunnen blijven spelen. Dat heeft de 53-jarige acteur gezegd tijdens de wereldpremière van 'The Santa Claus 3: The escape clause' in Los Angeles. "Ik word ouder, maar ik hou van mijn werk", zei de acteur. "Als ik een raar pak aan moet trekken om te kunnen werken, dan doe ik dat."

Zo heeft Allen zich voor de derde keer in het 34 kilo wegende Kerstmankostuum gehesen. De voormalige Home Improvement-acteur speelt de hoofdrol in de reeks 'The Santa Claus'-films. Er is vier uur voorbereiding nodig voordat hij in de Kerstman is veranderd. "Ik heb een ligstoel waar ik vier uur in zit. Vier uur duurt lang, maar het gaat voorbij."

De komiek heeft met de acteur John Travolta een wapenbroeder. De 52-jarige Travolta en Allen zijn samen te zien in de avonturenfilm 'Wild hogs'. Volgens Allen verbaast Travolta zich er ook over dat acteurs van hun leeftijd nog gevraagd worden voor films. "Deze leeftijdsgroep lijkt jonger te worden", vertelt Allen.

Eind november komt de kerstfilm 'The Santa Clause 3', met Allen in het zware Kerstmanpak, in Nederland uit.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen