Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Renate Verbaan schuift kinderwens op lange baan

Shownieuws

Tv-presentatrice Renate Verbaan wil moeder worden. "Vanaf het moment dat ik weet dat mijn lichaam in staat is om kinderen te krijgen, weet ik dat ik ze wil."

Renate Verbaan wil moeder worden, het liefst van drie kinderen. "Vanaf het moment dat ik weet dat mijn lichaam in staat is om kinderen te krijgen, weet ik dat ik ze wil", vertelt de 27-jarige televisiepresentatrice in programmablad Televizier. Vroeger zei ze altijd dat ze kinderen zou krijgen voor haar 27e, 'maar dat ga ik niet meer redden'.

De plannen voor nageslacht schuift ze voorlopig op de lange baan, want ze heeft het veel te druk sinds ze twee programma's presenteert op RTL5. "De eerstkomende jaren wil ik nog leuke en mooie dingen maken op tv en dan komt er vast een moment waarop ik denk: misschien is dit de tijd om aan een kindje te beginnen."

En dan moet ze nog steeds afwachten, weet ze. "Kinderen neem je niet; je krijgt ze. Dat zo'n baby'tje dan van Winston afkomstig is, lijkt me bijzonder om te ervaren." Sinds vorig jaar woont ze samen met televisiepresentator Winston Gerschtanowitz.

Aanvankelijk had Winston af en toe te weinig aandacht voor haar, onthult de blonde Rotterdamse. "Winston was alleen maar bezig met werken, werken, werken. En dan kwam ik soms op de tweede plaats. Door een aantal goede gesprekken is hij erachter gekomen dat het zo niet werkt."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen