Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul en Heather vieren samen verjaardag dochter

Shownieuws

Paul McCartney en Heather Mills hebben de strijdbijl even begraven. De voormalige echtelieden vierden samen de derde verjaardag van hun dochtertje Beatrice.

(Novum/AP) - Paul McCartney en Heather Mills hebben de strijdbijl voor even begraven. De voormalige echtelieden, die verwikkeld zijn in een slepende echtscheidingsstrijd, vierden dit weekeinde samen de derde verjaardag van hun dochtertje Beatrice. Volgens verschillende Britse media spraken de voormalige Beatle en zijn ex zelfs met elkaar tijdens het anderhalf uur durende partijtje.

De 64-jarige McCartney en de 38-jarige Mills kondigden in mei aan te scheiden na een huwelijk van vier jaar. Hun scheiding groeide de afgelopen maanden uit tot de meest sensationele in Groot-Brittannië sinds prins Charles en prinses Diana tien jaar geleden een einde maakten aan hun huwelijk. Mills zou een groot deel van het vermogen van McCartney eisen. Onlangs beweerden verschillende Britse kranten dat Mills haar ex-man beschuldigt van mishandeling. Vorige week maakte het voormalige model bekend enkele van deze kranten aan te klagen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen