Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sugababe Keisha Buchanan wil solocarrière

Shownieuws

Sugababe Keisha Buchanan wil tijdelijk uit de meidenband stappen om te werken aan een solocarrière. Keisha wil het voorbeeld van Beyoncé Knowles volgen.

Sugababe Keisha Buchanan wil tijdelijk uit de meidenband stappen om te werken aan een solocarrière. Dat meldt de Britse editie van het tijdschrift People. Volgens de 22-jarige Keisha willen ook haar mede-Sugababes Heidi Range en Amelle Berrabah solo gaan.

"Het is iets waar we vaak over praten. We vinden het geweldig wat de meiden van Destiny's Child hebben gedaan", zei de zangeres. "Ze zijn allemaal solo gegaan voordat ze weer bij elkaar kwamen." Keisha is er zeker van dat er geen problemen ontstaan wanneer ze het voorbeeld van Destiny's Child-zangeres Beyoncé Knowles volgt.

Keisha zit al acht jaar in de popband Sugababes en is daarmee het enige bandlid dat er sinds het begin in 1998 bij is. In 2001 verliet de roodharige Siobhan Donaghy de meidenband. Wegens privéomstandigheden stopte de 21-jarige Mutya Buena vorig jaar met zingen.

De Sugababes scoorden nummer 1-hits in Groot-Brittannië met nummers als 'Freak like me', 'Round round' en 'Push the button'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen