Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tatum pakt verleidster keihard aan

Shownieuws

Verleidster Rowena uit Temptation Island heeft straf verdiend. Daarom wordt 'die hoer' in 'Gotcha!' extra hard aangepakt, vertelt presentatrice Tatum Dagelet.

Verleidster Rowena uit Temptation Island heeft straf verdiend. Daarom wordt ze in het verborgencameraprogramma 'Gotcha!' extra hard aangepakt, vertelt presentatrice Tatum Dagelet.

Gewoonlijk houdt Tatum in de gaten of de grappen niet te ver gaan: bekende Nederlanders worden voor de gek gehouden, maar gaan met een goed gevoel naar huis. Voor Rowena Guldenaars maakte ze een uitzondering.

In de vierde aflevering van 'Gotcha!', die op 20 november wordt uitgezonden, doet Rowena auditie voor een datingshow. "Ze moet meer doen dan tekstjes opdreunen", licht een woordvoerder van Veronica toe. De woordvoerder bevestigt dat de opdracht met seks te maken heeft, maar wil geen verdere details prijsgeven.

Tatum zou het item eigenlijk te ver vinden gaan, als iemand anders dan Rowena het slachtoffer was geweest. "Bij haar denk ik: je bent gewoon een hoer. Als je in zo'n programma zit en je gaat binnen vijf uur met iemand naar bed die een vriendin heeft, dan wil je gewoon op tv", zegt de 31-jarige blondine. "Dan verdien je ook straf."

Twee seizoenen op rij was het Rowena's rol in Temptation Island om mannen met een relatie te verleiden tot een avontuurtje. Vorig jaar viel ze op als de verleidster die meteen de eerste nacht het bed deelde met een van de kandidaten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen