Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Roseanne Barr blij met haar dikke huid

Shownieuws

Roseanne Barr heeft meer moeite met ouder worden dan met haar gewicht. Ze heeft geaccepteerd dat ze altijd fors zal blijven, zegt ze in het blad Newsweek.

(Novum/AP) - Roseanne Barr heeft meer moeite met ouder worden dan met haar gewicht. Dat zegt de comédienne in de nieuwe editie van het Amerikaanse blad Newsweek. Ze grapt daarin dat ze haar maag heeft laten verkleinen tot het formaat van een walnoot. "Maar ik weeg nog steeds negentig kilo."

Barr vertelt dat ze zich voorheen de hele dag door zat vol te proppen. "Nu prop ik nog steeds, maar wel veel kleinere porties. Ik ben nog steeds dik, dat zal ik altijd blijven, maar het maakt me niets uit."

De 53-jarige actrice speelde naast Meryl Streep in de film 'She devil', maar werd vooral bekend van de tv-serie Roseanne. De komedie was tot 2000 negen seizoenen lang een succes. Komend weekeinde beklimt ze voor het eerst in tien jaar het podium als komiek. In een speciale uitzending op de Amerikaanse zender HBO is ze zaterdag te zien met haar show Roseanne Barr: Blonde and Bitchin'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen