Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Seriemoordenaar uit Saw III weer succesvol

Shownieuws

'Saw III' doet het net als zijn voorgangers goed bij de bioscoopganger in de VS. Met een omzet van 27 miljoen euro staat de debutant bovenaan in de box office.

(Novum/AP) - De horrorfilm 'Saw III' doet het net als zijn voorgangers goed bij het Amerikaanse bioscooppubliek. Met een omzet van 27 miljoen euro staat de debutant bovenaan in de box office, de lijst van films met de hoogste omzet in de Verenigde Staten.

Mogelijk ligt het succes aan de smerige scènes die de horrorfilm bevat. Regisseur Darren Lynn Bousman zei eerder in een interview dat tijdens de opnamen vier momenten waren waarop hij wilde overgeven. In 'Saw III' zet de gestoorde seriemoordenaar Jigsaw zijn zieke spelletjes en martelingen voort. De film draait vanaf 21 december in de Nederlandse bioscopen.

In de VS bezet Martin Scorsese's 'The departed' in zijn derde week de tweede plaats in de box office. De film met Leonardo DiCaprio, Matt Damon en Jack Nicholson zette 7,7 miljoen euro om. Op drie staat met 7,6 miljoen euro de nummer één van vorige week, de Disney-film 'The prestige'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen