Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon bloedfanatiek in strijd tegen Katja

Shownieuws

Gordon is bloedfanatiek in de strijd die hij voor het BNN-programma Katja vs de Rest aangaat met Katja Römer-Schuurman. De eerste aflevering is maandag.

Gordon is bloedfanatiek in de strijd die hij voor het nieuwe programma Katja vs de Rest aangaat met Katja Römer-Schuurman. Dat zegt Katja maandag in het Algemeen Dagblad. "Hij liet meteen T-shirts drukken met 'Gordon fucks Katja' en 'Katja voelt zich kutja'." Wie de strijd om de titel 'beste verkoper' heeft gewonnen is maandag te zien in de eerste aflevering van het programma op BNN.

Römer-Schuurman kan goed tegen haar verlies, zegt ze in de krant. "Op voorwaarde dat ik een kans heb om te winnen. Om telkens te worden ingemaakt, daar zie ik de humor niet van in. Bij Katja vs de Rest is dat anders."

In het programma gaat Römer-Schuurman elke week het gevecht aan met een andere bekende Nederlander. "Van de redactie krijgen we elke week een opdracht waarop we ons geen van tweeën kunnen voorbereiden en waarvoor we exact drie dagen de tijd krijgen," legt ze uit.

In totaal worden er acht afleveringen gemaakt. In één daarvan neemt Katja het op tegen PvdA-leider Wouter Bos.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen