Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Henkjan Smits overdonderd door succes X Factor

Shownieuws

Henkjan Smits is overdonderd door het hoge kijkcijfer van de eerste aflevering van X Factor. "Ongelooflijk, het fenomeen talentenjacht blijft scoren."

Henkjan Smits is overdonderd door het hoge kijkcijfer van de eerste aflevering van X Factor. "Ongelooflijk, het fenomeen talentenjacht blijft scoren", schrijft hij zondag op zijn weblog. "Dit is echt niet normaal meer." De show werd zaterdag door bijna 1,6 miljoen mensen bekeken. "Dat is echt heel veel voor een splinternieuw programma."

Dat vooral hij de laatste weken in verschillende tv-shows aanschoof om over de zogenoemde x-factor te praten, komt volgens Smits omdat hij er nu eenmaal mee wordt geassocieerd. Hij schreef twee boeken over zijn visie op het begrip en beoordeelde kandidaten van Idols er met regelmaat op. Hij benadrukt daarom maar dat hij niet het enige jurylid is van de nieuwe zangshow. De deelnemers worden ook beoordeeld door Marianne Wijnkoop en Henk Temming.

In de nabeschouwing van het lijsttrekkersdebat vrijdag op RTL 4 tussen PvdA-leider Wouter Bos en CDA-lijsttrekker Jan Peter Balkenende zal Smits ook zijn expertise toepassen. Daaruit moet blijken wie van de twee politici over dat beetje extra aantrekkingskracht beschikt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen