Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Frank Lammers zoekt een manager

Shownieuws

Frank Lammer is op zoek naar een manager, zegt hij in de Linda. Hij wordt platgebeld om in programma's te verschijnen en wordt daar knettergek van.

Gouden Kalf-winnaar Frank Lammer is op zoek naar een manager. "Ik word knettergek", zegt hij in de jongste uitgave van vrouwenblad Linda. "Ik ben altijd mijn eigen manager geweest, maar overweeg nu echt iemand te nemen." Lammers wordt platgebeld om in programma's te verschijnen sinds hij onlangs de prijs voor beste acteur in ontvangst nam voor de film 'Nachtrit'.

En dat is even leuk, zegt de acteur. "Maar dan belt SBS of ze 'Bij de sterren thuis' bij mij kunnen doen. Geen haar op mijn hoofd, dat wil ik helemaal niet." Voor commercials is Lammers juist weer wel te porren. Die betalen namelijk fantastisch. "De theater-cao is zó slecht, dat het wel lekker is als je het een beetje aan kunt vullen. Anders kan ik mijn huis niet betalen, zo simpel is het. Ik ben geen vermogend mens."

En dat gaat hij ook niet worden, vreest de acteur. Voor Nederlandse begrippen zit hij naar eigen zeggen aan de top van wat je kan verdienen. Toch is acteren zijn 'ding', maar of hij het tot zijn 65e blijft doen durft hij niet te zeggen. "Dat is moeilijk. Gelukkig doe ik cabaret, musicals en serieuze films. Ik kan me wel voorstellen dat ik er ooit genoeg van krijg. Dan ga ik koken, denk ik."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen