Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Don Johnson op de planken in musical

Shownieuws

Don Johnson speelt vanaf januari een van de hoofdrollen in de musical 'Guys and dolls', die in het Londense West End-theater wordt opgevoerd. Dat meldt de BBC.

Don Johnson speelt vanaf januari een van de hoofdrollen in de musical 'Guys and dolls', die in het Londense West End-theater wordt opgevoerd. Dat meldt de BBC. De 56-jarige acteur neemt de rol van Nathan Detroit over van Patrick Swayze. Waarom de voormalige 'Dirty dancing'-ster stopt is niet bekend. Frank Sinatra speelde in de oorspronkelijke film uit 1955 de rol die Johnson nu voor zijn rekening neemt.

Johnson begon zijn carrière ooit in het theater. Hij werd in de jaren tachtig wereldberoemd als detective James 'Sonny' Crockett in de televisieserie Miami Vice. In de late jaren negentig was de Amerikaanse acteur opnieuw succesvol, nu als detective Nash in de televisieserie Nash Bridges. Behalve als tv-ster is Johnsson bekend als zanger. Hij bracht twee albums uit en nam het duet 'Till I loved you' op met Barbra Streisand. Ook schreef hij nummers voor The Allman Brothers Band.

De acteur trouwde twee keer met actrice Melanie Griffith, met wie hij dochter Dakota kreeg. Met zijn andere ex-vrouw Patti D'Arbanville heeft hij een zoon en met zijn huidige vrouw Kelley Phleger kreeg hij nog twee jongens en een meisje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen