Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jon Bon Jovi mijdt Michael Jackson niet

Shownieuws

Jon Bon Jovi ontkent dat hij Michael Jackson de Diamond Award niet wilde uitreiken. De 44-jarige zanger zou niet gezien willen worden met Wacko Jacko.

Jon Bon Jovi ontkent dat hij niet met Michael Jackson op één podium wil staan. Verschillende media beweerden eerder dat de 44-jarige zanger en acteur de World Music Awards niet wilde presenteren omwille van Jackson. Een woordvoerder van Jovi duwt deze roddels de kop in. "Hij was niet eens uitgenodigd om te presenteren", verklaart hij tegenover de Amerikaanse krant New York Daily News.

Jackson kreeg vorige week tijdens de show in Londen de Diamond Award uitgereikt vanwege meer dan honderd miljoen verkochte exemplaren van zijn album 'Thriller'. Wacko Jacko ontving de prijs uit handen van Beyoncé. Volgens een onbekende bron wilde niemand anders de prijs uitreiken aan de artiest, die vorig jaar vrijgesproken werd van beschuldigingen van incest.

Vorig jaar nam Bon Jovi dezelfde prijs mee naar huis. De rockband was vorige week in Londen om opgenomen te worden in de UK Rock and Roll Hall of Fame.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen