Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Coole Piet droomt van rap met Ali B.

Shownieuws

Coole Piet wil volgend jaar niets liever dan een rap opnemen met Ali B. Het personage uit de serie 'De club van Sinterklaas', gaat de rapper binnenkort bellen.

Coole Piet wil volgend jaar niets liever dan een rap opnemen met Ali B. Het onverstoorbare personage uit de Jetix hitserie 'De club van Sinterklaas', gaat Nederlands bekendste rapper binnenkort bellen. "Ik heb een direct lijntje met Ali dus dat moet wel goed komen", vertelt hij.

Ondanks dat Piet erg cool doet over zijn mogelijke samenwerking is hij toch nerveuzer dan hij zich voordoet. Het stoerste hulpje van de Sint probeerde namelijk twee jaar geleden al de rapper voor een gezamenlijk nummer te porren. "Ali vond het destijds niet cool om met een zwarte Piet gezien te worden. Hopelijk denkt hij daar nu anders over. Ik zou echt graag samen een lied opnemen."

Nadat Piet zijn droomwens kenbaar heeft gemaakt, vermant hij zich snel en straalt de coolheid weer van hem af. Trots vertelt hij over zijn nieuwe hit, 'Paniek in de confettifabriek', die op plaats 4 staat in de Single Top 100. Bang voor concurrentie is hij uiteraard niet. "Madonna heb ik vorig jaar al met 'De streken van tante toets' van de eerste plek verdrongen. Voor Jan Smit ben ik al helemaal niet bang. Kom op zeg, ik maak mezelf niet zo snel druk."

Coole Piet maakt zich zelfs niet zenuwachtig over de komende drukke Sinterklaasperiode. "Ik ben onwijs stressbestendig. Ondanks mijn vele optredens bezorg ik op 5 december gewoon pakjes. Bang voor kritiek van zijn baas is hij niet. "Sinterklaas vindt het niet erg dat ik druk bezet ben. Hij heeft mij zelf tot Coole Piet benoemd na een soort 'X-factor'. Hij staat dus volledig achter mij."

Hoe de stoere Piet zo cool blijft, wil hij wel verklappen. "Iedere avond leg ik mijn ondergoed in de vriezer. Als ik dan 's ochtends mijn onderbroek aandoe, ben ik de hele dag cool."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen