Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Screech uit de kleren om imago te redden

Shownieuws

Voormalig tienerster Dustin Diamond, beter bekend als Screech uit de serie Saved by the Bell, is te zien op een sekstape. Hij wil van zijn imago als nerd af.

Voormalig tienerster Dustin Diamond, beter bekend als Screech uit de tv-serie Saved by the bell, is te zien op een sekstape. Dat meldt de krant New York Daily News woensdag. Op de band, die een lengte heeft van veertig minuten, staan opnamen waarop de 29-jarige Diamond capriolen uithaalt met twee dames.

De manager van Diamond zegt de tape niet te hebben gezien. Wel heeft hij geruchten gehoord over het bestaan ervan. Hij denkt dat Diamond de tape heeft gemaakt om van zijn Screech-imago van nerd af te komen.

In juni zei Diamond in het radioprogramma van Howard Stern al zich op een dieptepunt in zijn carrière te bevinden. Ook liet hij zich toen ontvallen dertigduizend T-shirts te hebben laten drukken met zijn portret erop, omdat hij zijn hypotheek niet meer kon betalen. De verkoop van de shirts moest rond de tweehonderdduizend euro opbrengen. Het is niet bekend of de actie succesvol is geweest.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen