Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Latin Grammy's ook toegankelijk voor publiek

Shownieuws

De uitreiking van de Latin Grammy Awards is dit jaar voor het eerst toegankelijk voor het publiek. De show vindt op 2 november plaats in New York.

De uitreiking van de Latin Grammy Awards is dit jaar voor het eerst toegankelijk voor het publiek. Dat meldt de website van het muziekevenement. Liefhebbers van onder anderen Shakira en The Black Eyed Peas kunnen hun idolen in levenden lijve aanschouwen als ze een kaartje kopen. Sinds de oprichting van de Latin Grammy's in 2000 konden alleen genodigden de show bijwonen.

De grote kanshebber dit jaar is Shakira. De Colombiaanse zangeres voert met vijf nominaties de ranglijsten aan bij de zevende editie van de uitreiking van de muziekprijzen. Met het nummer 'La tortura' is ze onder meer genomineerd in de categorie beste plaat, beste liedje en beste muziekvideo. Voor haar album 'Fijación oral vol. 1' ontving ze onder meer een nominatie voor beste album.

The Black Eyed Peas, Andrea Bocelli, Sergio Mendes, Alejandro Sanz en Los Tigres del Norte maken eveneens kans om in de prijzen te vallen. De Latin Grammy Awards worden op 2 november in New York uitgereikt. De show is live te volgen op televisie.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen