Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gibson is inspiratiebron voor Law & Order

Shownieuws

Law & Order wordt geïnspireerd door Mel Gibson. Chevy Chase speelt in een aflevering een beroemdheid die net als Mel opgepakt wordt voor rijden onder invloed.

(Novum/AP) - Het incident waarbij Mel Gibson in opspraak kwam, is een inspiratiebron voor de tv-serie Law & Order. Chevy Chase speelt een beroemdheid die wordt aangehouden voor rijden onder invloed, waarna hij antisemitische taal uitslaat. De 50-jarige Gibson overkwam hetzelfde. Hij werd in juli gearresteerd omdat hij onder invloed achter het stuur zat. Bij zijn aanhouding zou de acteur hebben geroepen dat de Joden verantwoordelijk zijn geweest voor alle oorlogen in de wereld.

De serie gaat nog een stapje verder. Het personage van Chase heeft bloed op zijn kleren van de Joodse vrouw die zijn geflopte sitcom produceerde.

Gibson is op 17 augustus veroordeeld voor rijden onder invloed. Hij kreeg een boete en hij moet een cursus van drie maanden volgen over de gevolgen van alcoholmisbruik. Ook moet de Amerikaanse acteur in therapie voor zijn alcoholverslaving.

In de Verenigde Staten was een aflevering van Law & Order te zien waarin de personages sterke overeenkomsten vertoonden met Britney Spears en Kevin Federline. In de serie maken paparazzi foto's van een jonge popster die haar kind laat vallen. De man van dit personage is een nieuwbakken rapper. Eerder dit jaar kwam Britney in opspraak nadat ze haar kind had laten vallen. Haar bodyguard ving Sean Preston toen op.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen