Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jessica huilt om debuut van zusje Ashlee

Shownieuws

Jessica Simpson moest huilen bij het musicaldebuut van haar zusje. Ashlee stond maandag voor het eerst op de planken in 'Chicago' op het Londense West End.

Jessica Simpson is in huilen uitgebarsten bij het musicaldebuut van haar zusje. Ashlee Simpson stond maandag voor het eerst op de planken in de rol van Roxie Hart in de musical 'Chicago', op het Londense West End. Jessica vertelde dat ze was overdonderd door het optreden van haar kleine zusje. "Ik moest huilen. Ik was zo trots op haar", vertelde ze aan BBC Radio.

Tegenover MTV vertelde Jessica dat ze onder de indruk was van het spel van haar 21-jarige zusje. "Het was haar podium vanavond. Ze straalde nog meer dan de spotlights. Ze was gewoon Roxie. Mijn kleine zusje."

Ashlee bleef zelf bescheiden. Ze wuifde alle complimenten weg met de opmerking dat het pas de openingsavond was. "Ik ben benieuwd naar wat de komende weken zullen brengen." De zangeres, die eerder acteerde in films als 'Undiscovered' en 'The hot chick', vertelde het moeilijk te vinden te acteren in het theater. "Het is heel raar, want je moet heel erg met je lichaam werken. Je moet alles wat je doet uitvergroten, en dat voelt geschift."

Ashlee is in Londen nog vijf weken te bewonderen als Roxie Hart.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen