Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zelfmoordpoging dochter Hasselhoff wordt ontkend

Shownieuws

De dochter van David Hasselhoff heeft geen zelfmoord willen plegen. Hayley werd naar het ziekenhuis gebracht na te zijn gekrabd door de kat, zegt haar vader.

Zelfmoordpoging dochter Hasselhoff wordt ontkend

(Novum/AP) - De dochter van David Hasselhoff heeft geen zelfmoord willen plegen. Hayley werd zondagavond naar het ziekenhuis gebracht na te zijn gekrabd door een kat. Dat heeft de woordvoerder van de Baywatch-ster dinsdag gezegd. Hayley is inmiddels terug bij haar moeder. De wond was oppervlakkig.

De 54-jarige acteur belde het alarmnummer, toen hij hoorde dat Hayley gewond was. Zijn 14-jarige dochter was op dat moment bij haar moeder, van wie Hasselhoff in januari is gescheiden, zegt de woordvoerder. De politie geeft een andere lezing. Zij zegt een melding te hebben ontvangen over een zelfmoordpoging.

Met Hasselhoff, die in de jaren tachtig bekend werd als Knight Rider, gaat het de laatste tijd niet zo goed. In juli sneed hij op mysterieuze wijze een pees in zijn arm door tijdens het scheren en enkele dagen later werd hij een vliegtuig uitgezet, omdat de stewards dachten dat hij dronken was.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen