Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Regie-informatie Gouden Kooi lekt uit

Shownieuws

De Gouden Kooi lijkt zo lek als een mandje. Geluidsopnamen met daarop regie-aanwijzingen uit de Talpa-realityserie worden dinsdag op internet gezet.

De Gouden Kooi lijkt zo lek als een mandje. Geluidsopnamen met regie-aanwijzingen uit de realityserie worden dinsdagavond geplaatst op de website Sterrenstek. De belevenissen in de villa te Eemnes zijn al via internet te bekijken. Zondag is het programma ook op Talpa-televisie te zien.

De zender zegt niet wakker te liggen van de tapes. Daarop wordt gesproken over helikopteropnamen en automerken als Ferrari en Porsche vallen. "Dat is niet echt schokkend", zegt een woordvoerder van de zender. "We hebben niets te verbergen."

De zender gaat ervan uit dat onbekenden toevallig op dezelfde frequenties als de televisiemakers zijn terechtgekomen en een opname hebben gemaakt. In de toekomst wordt er alles aan gedaan om dit te voorkomen.

Kandidaten die meedoen aan het programma nemen hun intrek in de villa. Degene die het er het langst volhoudt, krijgt het landgoed cadeau. Voorwaarde is wel dat de deelnemer er dan minimaal een jaar heeft gezeten. Een maximale verblijfsduur is niet ingesteld.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen