Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Rechtszaak Liza Minelli geseponeerd

Shownieuws

Liza Minelli hoeft haar vermogen niet met ex-man David Gest te delen. Een Amerikaanse rechter wees de schadeclaim die Gest had aangespannen maandag af.

(Novum/AP) - Liza Minelli hoeft haar vermogen niet te delen met ex-man David Gest. Een Amerikaanse rechter heeft de schadeclaim die hij had aangespannen, afgewezen. Gest eiste tien miljoen dollar (ruim zeven miljoen euro), omdat zijn ex-vrouw hem zou hebben mishandeld. De 53-jarige producer heeft via zijn advocaat gezegd 'verbaasd en geschokt' te zijn over de uitspraak.

Gest claimde dat Minelli hem 'neurologische schade en hoofdpijn' had bezorgd door haar 'door drankmisbruik ingegeven agressie'. Een medisch onderzoek heeft uitgewezen dat de hoofdpijnen zijn veroorzaakt door gordelroos.

Minelli en Gest trouwden begin 2002, maar gingen ruim een jaar later uit elkaar. Het was het vierde huwelijk voor Minelli. De twee hebben nog een andere rechtszaak lopen. Minelli beschuldigt haar ex-man ervan dat hij ruim anderhalf miljoen euro van haar heeft gestolen. Gest ontkent het geld te hebben ontvreemd.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen